Contact voor vragen of problemenOmschrijf uw klacht of vraag zo goed mogelijk voor ons. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Gebruik bij contact altijd het e-mailadres waar u zich mee heeft geregistreerd. Anders bent u onbekend voor ons.


Om uw account definitief te verwijderen dient u in te loggen op uw account. Ga naar >Mijn account>Bewerk je profiel> onder uw profiel foto vind u het knopje: je account verwijderen. Vanaf dat moment is uw account definitief verwijderd en kunt u geen gebruik meer maken van onze Dating-Site. Als u weer gebruik wilt maken van onze Dating-Site dient u zich opnieuw aan te melden.


Heeft u problemen met uw betaling. Stuur uw profielnaam, de datum/tijdstip van betaling, betaalmethode, betalingskenmerk, bedrag en de naam van de rekeninghouder direct mee. Dan kunnen wij zo snel mogelijk uitzoeken wat er met uw betaling is gebeurd en zonodig herstellen. Doet u dit niet dan kan het tot wel 48 uur duren voor het opgelost kan worden.


U kunt ook contact opnemen met de Admin op de website (let op deze manier van communiceren kosten wel credits). Maar over het algemeen krijgt u wel binnen korte tijd antwoord.
CAPTCHA

Na het versturen van het contactformulier nemen wij contact met u op via Uw E-Mailadres.

Zorg ervoor dat uw E-Mail adres klopt. Anders kunnen wij u niet beantwoorden.